Parvekekaiteet ja -tuotteet

parvekekaiteet kerrostalossa

Tutustu viranomaismääräyksiin ja parvekekaiteiden rakenteisiin.

Lisätietoa parvekekaiteista Ota yhteyttä tästä Selaa tuotekatalogia

Alumiiniset Alutec-parvekekaiteet ovat pitkälle kehitettyjä tuotteita, jotka valmistetaan turvallisuus- ja viranomaismääräyksiä noudattaen omassa tehtaassamme. Parvekekaidejärjestelmällä luodaan näyttäviä ja persoonallisia julkisivuja sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin.

Lain mukaan jokaisella parvekkeella on oltava kaide. Parvekekaiteidemme suunnittelussa on huomioitu myös käytännöllisyys: vedenpoisto parvekkeelta, kaiteiden muokattavuus ja liittyminen rakennusrunkoon sekä muut ominaisuudet on hiottu mahdollisimman toimiviksi. Kestävät tuotteet säilyvät muuttumattomina vuodesta toiseen.

Parvekekaidevalikoimamme on suunniteltu mahdollisimman kattavaksi ja monipuoliseksi: kaidejärjestelmästä saadaan muokattua hyvinkin erilaisia vaihtoehtoja koristepinnoilla, U-profiileilla, käsijohteiden vaihdolla, koristekäsijohteita käyttämällä sekä verhousmateriaalia muuttamalla (esim. lasi, levy). Parvekekaiteeseen voidaan liittää esimerkiksi parvekelasitus. Kaiteisiin voi myös saumattomasti yhdistellä aurinkosuojasäleikköjä, parvekeväliseiniä ja muita tuotteita, jotka lisäävät parvekkeen näyttävyyttä ja viihtyisyyttä. 

Parvekekaidejärjestelmä sisältää pystytolpat, erilaiset käsijohteet, u-profiilit, lasitusprofiilit sekä erilaisia tiivisteitä ja liitospaloja.